11. AVGUST 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Kamerad Krivatoff

Koncert elektro akustične glasbe.

»Jebeš avtorstvo« je rekel Kamerad Krivatoff leta 2004 in se v dobi digitalne sproščenosti odpravil iskat svoj zvok med popevke, nastale v prvi polovici prejšnjega stoletja. Kamerad Krivatoff je virtualno bitje, fantazijski lik, konstrukt članov benda, ki se identificirajo pod skupnim nazivom Kamerad. Zasedba z digitalnimi in analognimi sintetizatorji, basom, bobnom in glasom izkazuje svojo neobremenjenost s časom in prostorom.
Svojo glasbo je Kamerad Krivatoff prvič v živo predstavil s premiernim internetnim koncertom 1. novembra 2007. Koncert na Trnfestu bo njegov premierni 'fizičen' koncert.
Predviden program: D. Ellington, C. Porter, H. Mancini, E. Ahbez, C. Aznavour, J.Mercer, Pankrti...

"Fuck authorship", said Kamerad Krivatoff in 2004 and in the age of digital freedom set off to find his own sound among the hit songs of the first half of the last century. Kamerad Krivatoff is a virtual being, a fantasy figure, a construct of the members of the band who identify themselves under the collective title of Kamerad. A line-up consisting of digital and analogue synthesisers, bass, drums and voice indicates that they are not burdened by time and space.
Kamerad Krivatoff first presented his music live at his premiere internet concert on 1 November 2007. The concert at Trnfest will be his first "physical" concert.
Programme expected to include: D. Ellington, C. Porter, H. Mancini, E. Ahbez, C. Aznavour, J.Mercer, Pankrti…

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Ali Shanti, Kala Project, Dosage, DJ Dalton

DJ program - psy goa trance.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.592.032-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2008
PTSČPSN
 
 
avgust 2008
PTSČPSN
 
september 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: