11. MAJ 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Narobov
Improvizija 2011

Bolj evrovizijska kot Evrovizija!

Senzacija presežnega kiča – glamurozni voditeljski par, spontane popevke, drame v zakulisju! Tudi letos pričakujemo razprodano in razgreto Linhartovo dvorano, saj Improvizija 2011 obljublja še več zabave in pompoznosti!

Linhartova dvorana Cankarjevega doma

Improvizija je gledališko-glasbena parodija blišča in bede, kot jo pooseblja Evrovizija. Parada pompoznosti in kiča. Stilsko povsem raznovrstne zasedbe se potegujejo za naslov zmagovalne popevke Improvizije 2011. Besedilo in glasba sta prepuščena trenutnemu navdihu, naslove popevk pa določi občinstvo. Parodijo izbora evrovizijske popevke povezuje nepozabno glamurozen, briljantno uigran in s šalami oborožen voditeljski par. Zmagovalno pesem Improvizije s »televotingom« izbere aktivno udeleženo občinstvo, razdeljeno v regije Evrope.

umetniško vodstvo: Maja Dekleva Lapajne
organizacijsko vodstvo: Maja Dekleva Lapajne, Juš Milčinski
glasba: Goran Završnik, Polona Janežič, Rok Koritnik, Matej Tekavčič, Igor Bračič, Boštjan Gombač
voditelja večera: Ana Marija Mitić, Tomaž Lapajne Dekleva
pevci, igralci: Alenka Marinič, Sonja Vilč, Boštjan Gorenc – Pižama, Peter Frankl, Ana Lavrinc, Eva Škofič - Maurer, Silvana Žorž, Juš Milčinski, Gregor Moder, Mojca Weber, Nejc Simšič, Jan Hrušovar, Vid Sodnik
kostumografija: Mario Dragojević
scenografija: Tomaž Lapajne Dekleva
video: Maja Smrekar
fotografija: Maj Pavček
odnosi z javnostmi: Juš Milčinski, Kristina Jermančič
produkcija: KUD France Prešeren in Cankarjev dom
dogodek podpira: Mestna občina Ljubljana
hvala: Šentjakobsko gledališče, KD Priden možic, Mladina, Vest.si, Radio Študent


Avtorica vseh fotografij: Urška Boljkovac

Vstopnina 23, 20, 17, 14, evrov, dijaki, študentje in upokojenci 10 evrov. Karte so na voljo na blagajni Cankarjevega doma ali preko spletne strani Cankarjevega doma.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.421.000-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

april 2011
PTSČPSN
 
 
maj 2011
PTSČPSN
 
 
junij 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: