11. APRIL 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Društvo Sožitje
Sožitje

Društvo Sožitje Ljubljana vabi na nastop mladih glasbenikov: Urške Jurman, Mateje Majcen, Igorja Podkrajška, Martina Golobiča, Mihe Svetina in Maja Popivode. Poleg njih bo nastopil tudi deklamator Jaka Kržan.

Vstopnina 1 €.
 
Jazznosti
KOZA-RIBA

Koza- Riba je zasedba, ki ima izvor v duu Bor Zakonjšek- Jana Beltran. Je zmes džezovske improvizacije in etno glasbe, ki včasih spominja na indie zasedbo. V njihovi glasbi je prisotna nežna liričnost glasu, v kombinaciji z afriško navdahnjenimi inštrumentalnimi vložki. Člani zasedbe prihajajo iz različnih glasbenih okolij in v tej zasedbi ustvarjajo svežo avtorsko glasbo.

Zasedba: Bor Zakonjšek – avtor glasbe, kitara, Jana Beltran - glas, Peter Lebar - bas kitara, Oliver Ilievski - klaviature, Rok Koritnik - bobni. .

Vstopnina 5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.422.950-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

marec 2011
PTSČPSN
 
 
april 2011
PTSČPSN
 
 
maj 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: