11. FEBRUAR 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Zavod Zofka
VREČKI GOVOREČKI

Ekološka lutkovna predstava "VREČKI GOVOREČKI" v izvedbi Zavoda Zofka je primerna za otroke od 3. leta dalje in traja 35 minut.

To je zgodba o dveh že uporabljenih in zavrženih vrečkah: PVC vrečki in papirnati vrečki. Vrečki se spoprijateljita in želita bivati in živeti skupaj. Ker pa sta vsaka iz drugačnega materiala, ne moreta biti skupaj ne v smetnjaku za embalažo ne v smetnjaku za papir. Vrečki se odpravita na potovanje. Iskanje novega doma pa jima povzroča številne preglavice ...

V okviru 4. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje BOBRI vstop prost. Vstopnice lahko prevzamete v ponedeljek, 23. januarja, in v torek, 24.januarja, v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11, od 11.00 do 18.00 oziroma dokler ne poidejo.
 
Sodelovanja
Dramski krožek 8.februar
Prešernova proslava Dramskega krožka 8. februar

Dramski krožek 8. februar vabi na Prešernovo proslavo, ki jo tradicionalno že dvajset let organizirajo v začetku februarja.

Program: 1. Začetek ob 20. uri
2. Zdravljica
3. Pozdrav organizatorja in seznanjanje občinstva s parafernalijami
4. Osrednja kulturna točka: Johan Galjot (Janez Suhadolc)
5. Izbira Prešernovega nagrajenca.
(Konkurirajo lahko vsi udeleženci s kratkim nastopom po lastni izbiri. Vsak kandidat plača kotizacijo 2€. Kdor ne želi nastopiti in s tem kandidirati za nagrajenca, plača 4€ abstinence.)
6. Slavnostni govor lanskoletnega nagrajenca Naceta Perneta. 7. Razglasitev Prešernovega nagrajenca za leto 2012.
8. Trčimo, bratje, še vince se smeja……….

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.428.647-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

januar 2012
PTSČPSN
 
 
februar 2012
PTSČPSN
 
 
marec 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: