11. DECEMBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Gverila
Biblanje

Improvizirana komedija bibličnih razsežnosti v izvedbi Gverila Teatra.

V začetku je Bog ustvaril nebo in zemljo. Zemlja pa je bila pusta in prazna. Bog je rekel: »Bodi Gverila!« In nastala je Gverila. Bog je videl, da je Gverila dobra. Sedem dni je Bog ustvarjal vode, ptice in zelenje. Na osmi dan je ustvaril Perota Lovšina, na deveti pa improvizirano predstavo Biblanje.

Obiskovalci o predstavi:
"O, moj, Bog!" (Marija);
"Vreme se je pa naredu" (Noe);
"Predstava te pribije na stol" (Jezus);
"Pridem gledat še enkrat z bejbo" (Adam)

Igrajo: Teja Bitenc, Rok Bohinc, Alja Cerar, Jan Hrušovar, Juš Milčinski, Urška Mlakar, Nina Orlič, Sašo Stare in Sašo Weilgoni.

Moderator: Jure Karas

Glasba: Goran Završnik

Tehnik: Dušan Tomič

Vstopnina 5 €, dijaki in študenti 4 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.221.996-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2011
PTSČPSN
 
 
december 2011
PTSČPSN
 
 
januar 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: