10. SEPTEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Društvo Ozara Slovenija
TUNEL

Dogodek ob svetovnem dnevu preprečevanja samomora

Društvo Ozara Slovenija in Žiga Valetič vas v sredo, 10. septembra 2008, ob 18. uri vabita v KUD France Prešeren (Karunova ul. 14, Ljubljana), kjer bo svojo vsebino razkril novi slovenski roman

TUNEL trgovina s samomorilskimi pripomočki

Skrivnosti novega romana in nenavadne trgovine bo skozi pogovor z avtorjem ter nekaterimi zanimivimi Slovenci in Slovenkami odkrivala Manca Košir

Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do 8. septembra 2008 na telefonsko številko 01/244 51 20 (Mojca Grabrijan) ali na elektronski naslov mojca.grabrijan@ozara.org.

Vstopnine niVzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.586.780-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

avgust 2008
PTSČPSN
 
september 2008
PTSČPSN
 
oktober 2008
PTSČPSN
 
 

POGANJA: