10. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Impro liga

Impro liga, vseslovensko tekmovanje v gledališki improvizaciji, prihaja na Trnfestov oder z najbolj noro tekmo na svetu!


Med sabo se bosta spopadli dve ekipi, ki se bosta izzvali v kratkih gledaliških prizorih, ki bodo navdihnjeni s strani predlogov iz publike. Videli boste najbolj nore žanre, spontane pesmi, čustvene preskoke, seksi izrazne plese in ogromno golote... (mogoče ne ravno golote, ampak vse ostalo pa bo tam!!!) 8 improvizatorjev, 1 moderatorski sodnik, 1 glasbenik in 1000 glava publika! Pridite na TRNFEST!!!

Nastopajo: Sašo Stare, Sašo Weilgoni, Jan Hrušovar, Luka Korenčič, Vid Sodnik, Matjaž Peklaj, Tim Kern, Maja Trampuš, Olivija Grafenauer

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Gospod predsednik

Gospod predsednik,
resnično šokantna monodrama

Bi radi izvedeli kako izgleda mešanica Jezusa Kristusa, Hamleta, Goetheja, Dragotina Ketteja, Lažnivega Kljukca in morda še koga? Takšna oseba je več kot le običajna avtoriteta. Je novodobni mesija in subjekt, za katerega se predpostavlja, da ve. V prepričljivosti nagovora mu ni para pod soncem, najverjetneje pa tudi v celotni galaksiji ne. Prepričajte se sami.

On je Gospod Predsednik.

Avtor in igralec: Žiga Čamernik
Acting coach: Janez Vajevec
Predstava je dolga cca. 50 minut, vendar lahko variira glede na priložnost.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.108.031-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: