10. MAJ 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Srednja šola za oblikovanje in fotografijo
SŠOFNJADA 2012

6. tradicionalni kulturni dan Srednje šole za oblikovanje in fotografijo iz Ljubljane.

SŠOFNJADA 2012 se bo pričela ob 17. uri z odprtjem razstave dijakov Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana na temo tretje perspektive. Razstava bo odprta do 12. maja 2012 (med 11. in 24.uro).

Ob 19. uri se bo v dvorani pričel koncertni del dogodka na katerem bodo nastopili: Netherworld, DryMoss, Brezpoint, Pustmekrichat, The Fappers, Sensimilia in Echo Green Effect.

Vstopnina 2 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.438.927-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

april 2012
PTSČPSN
 
 
maj 2012
PTSČPSN
 
 
junij 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: