10. DECEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
VIS Zlati kastrioti
ZLATO TELE - PREMIERA

Premiera nadresničnostnega šova.

VIS Zlati Kastrioti in Calumma so se prepoznali preko paradimenzionalnih niti svetega tkanja ter združili svoje kreativne sokove. Plod tega ustvarjalnega koitusa je prvi nadresničnostni show na svetu, predstava z naslovom ZLATO TELE. Razkrinkala bo lažne malike sodobnega Babilona in zamašila kanale, preko katerih ta s strupeno vsebino razžira človeku možgane in mu preprečuje, da bi (p)ostal Pravi Človek.
Ponovitvi 16. in 17.12.

Izvajalci: Vzgojno izobraževalna skupina Zlati Kastrioti in ambientalna skupina Calumma
Režija: Matic Golja- mTc
Koncept: mTc, VIS ZK
Scenografija: mTc, Nika Šajn, Marko A. Kovačič
Kamera: Marko A. Kovačič, mTc
Montaža: mTc
Glasba: mTc, VIS ZK

Vstopnina 1 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 9.890.955-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2008
PTSČPSN
 
december 2008
PTSČPSN
 
januar 2009
PTSČPSN
 
 

POGANJA: