10. NOVEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Zveza Sožitje
Nagajivi zmaj in nastop glasbeno plesne skupine

Nastop otrok in mladostnikov iz Zavoda za usposabljanje Janeza Levca, enote OVI Jarše.

Mentorici predstave "Nagajivi zmaj" sta Andreja Muhin in Anuška Kovač, nastopajo pa: Martin Pavlič, Gašper Šilc, Erika Hribar, Marija Mijatvič, Damjan Slevec, Nikola Čajič, Jasmin Tabakovič in Branko Verič.

Nagajivemu zmaju bosta sledila glasbeno plesni točki "Al' me boš kaj rada imela" in Straussov "Slavnostni ples" v izvedbi skupine Veseli mulci (mentorica Evgenija Pupis).

Veseli mulci so: Nina Plankar, Rožle Cilenšek, Rok Jernejčič, Matevž Klakočer, Darja Rakovič, Klara Šebenik, Marija Mijatovič, Martin Pavlič, Daša Merčun, Anže Zalaznik, Anže Zalaznik in Bruno Jakše.

Vstopnina 1 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 10.005.062-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2008
PTSČPSN
 
 
november 2008
PTSČPSN
 
december 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: