1. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Ugriz

GLEDALIŠČE THEATRE:
Tina Janežič "Ugriz" (SI) - romantična humoreska romantic comedy

V predstavi “Ugriz", romantični humoreski s tragičnimi preobrati avtorja uporabljata romantično ironijo kot primaren izraz svojih idej in pogledov na ljubezen in zapletene odnose med žensko in moškim. Tema predstave je neuničljiva želja o uresničitvi njunih sanj, ki ju žene k ustvarjanju dramatičnih epizod. V teku za srečo in ljubljenostjo se spotikata ob nasilje in neuspeh. “Ugriz ljubezni” jima ne omogoča varnega zavetja. Potiska ju v razočaranje in zmedo, v kateri se vedno znova vračata na izhodišče romantičnega ideala. Temu ostajata zvesta vse do konca in še po tem, ko le ta izpuhti kot prazna puhlica v stvarnosti njunega odnosa.

avtorja in izvajalca: Tina Janežič, Dušan Teropšič
video: Omar Ismail
rekviziti: Veljko Željak
mix-pult glasba: Gal Skaberne Škrjanec
luč: Tomaž Štrucl
produkcija: Zavod MASA
asistenca: Maja Ogrin in Karolina Kozelj

Tina Janežič je diplomirala na Mednarodni gledališki akademiji Lassaad v Bruslju. Po dveh letih postaja ponovno aktivnejša v domačem okolju. Kot plesalka je sodelovala večinoma s skupino Fourklor, ter plesnim teatrom PTL. Kot avtorica se pojavlja tako v slovenskem kot belgijskem gledališkem prostoru. Njene predstave so oživele na odrih Gledališča Glej in PTL.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
E.B.King, Tha Disko Don, Vuka

DJ PROGRAM DJ SET: GUMITVIST - E.B.King, Tha Disko Don, Vuka (Scienceofuse, Gumitvist) - electro/techno/acid.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.327-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: