1. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Lapins Superstar

Koncert brass banda Lapins Superstar (F).

Brass zasedba Lapins Superstar je nastala pred petimi leti v Parizu in v tem času nastopila že na neštetih odrih po vsem svetu, pa naj bo to ulica, mestni park, bar ali pa velika koncertna dvorana. Kar petnajst glasbenikov si na odru podaja harmonije v izmenjujočih geometrijah in konstantni improvizaciji, kar naredi vsak njihov koncert nepozabno izkušnjo tako za občinstvo, kot tudi za same glasbenike. Lapins Superstar si za svoje kompozicije ne ustvarjajo žanrskih preprek, temveč za svoj destilat uporabljajo univerzalno glasbeno energijo, v kateri najdemo elemente, kot so jazz, afro-beat, hip-hop, salsa, reggae ter stopa v ospredje s pomočjo izjemne brass sekcije. Francoski odgovor na Young Blood Brass Band!

http://www.myspace.com/lapinsuperstar

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Dub Lab: Ktytor, DJ Tito

DJ PROGRAM DJ SET: tropical/global bass - Dub Lab: Ktytor (SRB/BG), DJ Tito.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.243.891-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: