8. AVGUST 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Tom's Sextape

Če v Tomov kasetar vržeš VHS-ko, na njej najdeš miks groovy, funky, swing komadov, ob katerih poletni večeri postanejo še bolj vroči in zadišijo po žlahtni mešanici saksofona, klarineta, bobnov, strun, vznemirljivega basa in prijetnega vokala. Avdio pa podpira še izjemno sexy vizualna podoba v sestavi preka(l)jenih mačjih mladičev. Pritisnite REC in pustite, da vas zapeljejo in odpeljejo in da skupaj z njimi zapolnite kasetni trak.

Zasedba:

Klara Veteršek - vokal
Grega Skaza - saksofon
Tomaž Zevnik - klarinet
Mihael Hrustelj - kitara
Ilj Pušnik - bas
Matjaž Skaza - bobni

Prost vstop!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.432.523-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 
september 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: