5. OKTOBER 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
REZISTENCA - alternativno brucovanje

Bruc/ka, študent/ka!

Začenja se novo študijsko leto, z njim pa tudi poplava pozivov, vabil, letakov, informacij o najboljših žurih, najboljši hrani na bone, najcenejših tečajih in še in še. Ljubljana je spet postala središče oglaševanja produktov in storitev mladim. Ob tem pa je v teh dneh Ljubljana polna tudi raznoraznih brucovanj, ki so pospremljena s preveč predvajanji Despacita in najmanj tremi balkanskimi hitovi preveč.

Nekje v tej poplavi reklam in, bodimo iskreni, kmalu dolgočasnih identičnih zabav, smo tudi mi/e. Tisti/e, ki reklame ne le jezno zavračamo, ampak razmišljamo in se pogovarjamo o njihovi vlogi v naši družbi. Tisti/e, ki študentov/k ne razumemo le kot potrošnikov/ic, ki jim/nam je treba prodati čim več vsega, ampak ki v mladih vidimo skupino ljudi, ki smo sposobni/e radikalno vplivati na svet, v katerem živimo. In se ob tem imeti fajn.

Če si se že tudi ti naveličal/a klasičnih brucovanj, ali pa če bi le želel/a spoznati še kako drug plat študentskega življenja, se nam pridruži v četrtek, 5. 10., na Rezistenci: Alternativnem brucovanju! od 15:00 naprej


DNEVNI RAZPORED (spremljaj ta dogodek za opise dogajanja, ki jih dodamo kmalu):

15:00 PREDAVANJE Nepriročnik za bruce in brucke: Kaj se sploh dogaja na univerzi?

16:00 Predstavitve alternativnih kolektivov

17:00 OKROGLA MIZA Mladi na trgu dela

19:00 Večerja

20:00 OKROGLA MIZA Univerza, dekla gospodarstva?

22:00 Koncert + DJ program

Se vidimo!

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.438.807-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2017
PTSČPSN
 
 
oktober 2017
PTSČPSN
 
 
november 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: