5. -11. OKTOBER 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | ta teden | >> |

[spremeni] TOREK, 7.10.2014

 
Sodelovanja
Zbirka Zakladek

Dobrodelna prodajna razstava.

Enovečerna razstavna postavitev umetniških del dvainštiridesetih slovenskih avtoric in avtorjev, katerih dela tvorijo Zbirko Zakladek, je drugi del dobrodelne prodaje umetniških stvaritev, ki so jih slovenski umetniki velikih src darovali za pomoč obnovi OŠ Jovan Jovanović Zmaj iz Obrenovca. Ta je bila v majski poplavi uničena do te mere, da je bila nekaj časa zaprta.

Vstop prost.

[spremeni] SREDA, 8.10.2014

 
Razstave
pH15
MLMGC

Odprtje razstave MLMGC skupine pH15.

Vstop prost.

[spremeni] ČETRTEK, 9.10.2014

 
Sodelovanja
Alenka Tetičkovič: Štefka Valentin

Alenka Tetičkovič
Štefka Valentin

Monokomedija.

Vstop prost - prostovoljni prispevki.

[spremeni] PETEK, 10.10.2014

 
Sodelovanja
BiTEATER: Robinson

Predstava zaradi bolezni odpade.

BiTEATER: Robinson

Hiperinteraktivna predstava Robinson uporabi Defoejevega junaka kot metaforo: samotni otok je oder, Robinson pa igralec, ki se trudi preseči oceane, ki ga ločijo od gledalca.

Vstop prost - prostovoljni prispevki.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.636.867-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2014
PTSČPSN
 
oktober 2014
PTSČPSN
 
 
november 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: