5. AVGUST 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Pokrajine iz notranjosti

OTVORITEV RAZSTAVE- galerija / EXHIBITION OPENING:

Gigo de Brea: POKRAJINE IZ NOTRANJOSTI

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Simpl & Nedelaz

Koncert ljubljanskega benda Simpl & Nedelaz

Simpl & Nedelaz je ljubljanski bend, ki je nastal leta 2010 z namenom, da popestri in prevetri slovensko glasbeno sceno, kot eden redkih hip-hop bendov, ki združuje različne glasbene žanre (hip-hop, dubstep, funk, rock, jazz) in tako poskrbi za unikaten zvok, ki poslušalcu še dolgo odzvanja v ušesih.

Bend sestavljajo Marko Potočnik - Simpl (vokal), Anže Metod Breskvar - BMD (bobni), Niko Okorn - Nix (bas), Jaka Birsa - Jazz (saksofon), Boštjan Franetič - Bole (kitara), Peter Špindler in Andraž Zdravje, bolj poznana kot Perro&Rudstah (vokal).

Izkušeni in uveljavljeni glasbeniki, ki so svoje znanje kalili že v mnogih slovenskih glasbenih skupinah in projektih (Orkestrada, Flipskuj, Street Quartet, Dirty Sanchez, Leni Kravac, Metropolis, T-Set), so že s svojim debitantskim nastopom na Metelkovi leta 2011 dokazali, da svojega občinstva ne pustijo ravnodušnega, za kar poskrbita njihov unikaten zvok in energičen nastop.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.377-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2015
PTSČPSN
 
 
avgust 2015
PTSČPSN
 
 
september 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: