3. DECEMBER 2019 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
100 LET KUDa
Zaključni dogodek praznovanja 100 let KUDA

Zaključni dogodek praznovanja 100 let KUDA

Zaključni dogodek v Gala hali (AKC Metelkova)[1] v torek, 3. 12. ob 20h bodo popestrili:

skupina Lolita[2], Jani Kovačič (potpuri KUD-ovih glasbenih projektov), Marko Brecelj (letošnji Ježkov nagrajenec, ki mu je uspelo povečati nagrado za tretjino), kantavtor Leon Matek ter glasbeno literarni performans Sakrabolt, Dolly Bad!

Na afterju pa nas bosta zabavala DJ AliShanti (bholena osy) z dubom in oriental dubom ter etnom in DesiMir aka Zwook (Hippietalism/Iluvizija/Zvukojebina) z etno housem.

KUD-ovo založništvo bo prispevalo knjige in plošče.

Zaželjeni so prostovoljni prispevki.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.082.711-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2019
PTSČPSN
 
 
december 2019
PTSČPSN
 
 
januar 2020
PTSČPSN
 
 

POGANJA: