2. JULIJ 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Ana Desetnica
Hotel Rak

TRUKITREK(ŠPA)"Hotel Rak/Hotel Crab"
Lutkovna predstava/puppet performance.

Poletje. Umaknjeno pristaniško mesto, nekje med realno sedanjostjo in sanjami. Majhen hotel ob morju. Gostje in uslužbenci si niti najmanj ne mislijo, da bodo naslednji dnevi za vedno spremenili njihovo življenje … Hotel Rak je komedija, polna presenečenj, strasti in nesporazumov, ki jih je ustvarila skupina Trukitrek, ki deluje z živimi lutkami v območju med gledališčem in lutkarstvom in raziskuje jezik humorja, fi lma in mjuzikla.
Predstavo podpira Institut Ramona Llulla iz Barcelone.

Summertime. A remote port, somewhere between reality and dreams. A small hotel at the sea side. Guests and workers do not suspect that the days to come will change their lives forever. Th e Hotel Crab is a comedy full of surprises, passion and misunderstandings, created by the Trukitrek Group, performing with live puppets somewhere between theatre and puppetry, researching humour, movie and musical.
The performance is supported by the Ramone Llull Institute, Barcelona.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.145-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

junij 2011
PTSČPSN
 
 
julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 

POGANJA: